subscribe: Posts | Comments

Reacties van opdrachtgevers

molenenserre

Reacties Klanten

Romy, werd communicatieadviseur en later coach. “Vind het nog steeds ongelooflijk dat ik ben aangenomen en heb er heel veel zin in. Het zal een pittige functie worden, ik ga de uitdaging aan! Wilde je het even laten weten omdat ik toch een heleboel van je geleerd heb . Zo zie je maar weer.”

Marlies, werkzaam in Recreatie en Toerisme. “Een deelneemster belde me direct vanuit de auto en ze vond het een geweldige dag. Ik heb er zelf een heel goed gevoel over en zou het zo weer willen doen. Vond dat je het uitstekend hebt gedaan en ik denk dat er een goede sfeer hing. Ook de cases waren heel aansprekend en toepasselijk.

Ingrid, Communicatiemanager bij Philips. “Ik wil je bedanken voor je begeleiding. Ik heb er veel van geleerd en je bent een inspirator voor me.”

Jacobien, Leraar: “Ik vond het verhelderend om te praten over mijn plannen. Jij kan echt heel goed luisteren naar mensen zonder oordeel. Dat is heel sterk aan jou vind ik.”

Rick, Communicatieadviseur: “Je hebt me geïnspireerd om harder te werken en verder te denken. Wijsheden voor een leven lang.”

Jeroen, Brandweer: “Ik vond het een bijzonder interessant onderwerp en heb er veel van geleerd. Ik merk dat ik in mijn werksituatie vrijwel dagelijks bewust zaken toepas die ik in je trainingen heb geleerd.”

Rudie, Manager Gezondheidscentrum. “Wat ik teruggehoord heb, zijn alleen maar positieve zaken. Er zit goede energie in de afdeling. En voor mij was dat één van de punten waar ik nieuwsgierig naar was. Nu hebben we een gezamenlijk doel. En daarbij is de individuele motivatie van iedereen ook een stuk duidelijker geworden. Dit maakt de aansturing gemakkelijker.”

Rosita, Manager Woningcorporatie. “Moet ik dat evaluatieformulier echt invullen? Ik geef alles de hoogste score en beveel je nu al bij anderen aan.”

Willy, Zelfstandig ondernemer: “Ik heb de coachinggesprekken als zeer bijzonder, openbarend en verrassend ervaren. Het leek iedere keer of het kwartje weer op z’n plek viel. Ik heb me deze week gerealiseerd dat ik spijkers met koppen moet slaan. Hoe het zich verder uitrolt hoop ik voor het einde van het jaar te ervaren. Ik ervaar veel rust en weet veel meer van de echt belangrijke zaken te genieten.”

Karin, HR manager: “Vanochtend hoorde ik de eerste reactie. Het eerste deel vond men best pittig. Men heeft een hele geslaagde middag gehad en was zeer tevreden.”

Jennifer, PR-adviseur: “Het is echt ongelooflijk, de gesprekstechnieken werken echt!”