subscribe: Posts | Comments

Wie zijn wij?

molenenserre

Wie ben ik?

Ik werk op een schitterende lokatie, In Het Zouthuis op Het Ontmoetgoed, Ruimte voor groei en ontwikkeling. Daar startte ik in 2000 met het geven van coaching, training en therapie. Ik bestudeerde intensief verschillende vormen van training, coaching, therapie en psychologie in theorie en praktijk. In 2000 rondde hij met succes de opleiding tot International Certified Trainer af. In 2012 voltooide ik de opleiding tot systeemtherapeut bij Phoenix opleidingen en in 2017 studeerde ik af als Toegepast Psycholoog op het onderwerp Partnerrelaties. In 2018 en 2019 volg ik de opleiding ‘De Klank van Liefde’ van Weisfelt.
Naast mijn praktijk ben ik als coach, trainer en docent verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik behalve studenten, ook docenten en docententeams train en coach.

Ik werk vanuit mijn persoonlijke missie: mensen begeleiden te groeien in hun relaties. Ik werk graag met mensen die bewust voor persoonlijke groei kiezen. Mijn kernwaarden zijn: openheid, spontaniteit, creativiteit en optimisme. Wie Het Ontmoetgoed bezoekt, zal merken dat die lokatie je spontaan openstelt voor creativiteit en optimisme.